Wandelcoaching

Al wandelend gaan we op pad met de vraag die je bezig houdt. Samen onderzoeken we wat je écht wilt en welke obstakels je daarvan weerhouden. Zo maken we de coachvraag concreet en bepalen we de doelen die je zou willen bereiken.

Het kan bijvoorbeeld gaan over:

  • keuzes maken in je loopbaan en je leven
  • zoeken naar balans in jezelf en je omgeving
  • omgaan met emoties als angst, verdriet en woede
  • vergroten van je zelfvertrouwen
  • grip krijgen op je leven

maar ook over hoe je weer kunt genieten en inspiratie kunt ervaren.

De natuur spiegelt, troost en inspireert. Het zet je letterlijk in beweging, waardoor je meer verbinding kan ervaren in je lichaam. Het lopen helpt je om stress kwijt te raken en je innerlijke rust te (her)vinden. Van daaruit ontstaat ruimte en inzicht. 


Als wandelcoach ben ik degene die met je oploopt, naar je luistert, je een spiegel voorhoudt. Die je helpt om andere gezichtspunten te ontdekken, waardoor het perspectief op dezelfde situatie verandert.

Het kan zijn dat één wandeling voldoende is om verder te kunnen. Na afloop van de eerste wandeling bepalen we samen of er een vervolgafspraak gemaakt wordt.

Mijn praktijkruimte bevindt zich in Egmond Binnen en als wandelcoach ben ik vaak te vinden in het Noordhollands duinreservaat ter hoogte van de Egmonden en in het Heilooërbos. Andere lokaties zijn in overleg mogelijk.


Kosten

Een wandelcoach sessie van 1,5 tot 2 uur kost 67,50 euro exclusief BTW.